Uw veiligheid bewaren? Schakel een slotenmaker in!

Hoe kunt u uw gevoel veiligheid bewaren?

Veiligheid is heel belangrijk voor ons. Als u zich veilig voelt, durft u zich in vrijheid te bewegen en samen te werken. Veiligheid is een basale menselijke behoefte en daarom doen wij alles om onze veiligheid te bewaren. Criminaliteit in onze gemeente brengt ons gevoel van veiligheid in gevaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat de criminaliteit in onze omgeving wordt teruggedrongen. Niet alleen de politie, maar ook uzelf kan daar wat aan doen. U kunt zelf namelijk maatregelen nemen om uw woning inbraakproof te maken. Een slotenmaker kan hierbij helpen. Maar hoe werkt een slotenmaker precies? Hoe zorgt hij ervoor dat u inbraken kunt voorkomen? En op welke manier draagt dit bij aan het bewaren van uw veiligheid? U leest het allemaal in dit blog!

Het toepassen van veiligheidsmaatregelen door de slotenmaker

Een slotenmaker helpt u met het vervangen van sloten na een inbraak of wanneer u zichzelf heeft buitengesloten. Daarnaast is de slotenmaker vaak gespecialiseerd in het toepassen van veiligheidsmaatregelen in en om uw woning. Zij controleren bijvoorbeeld uw oude hang- en sluitwerk en voorzien u van een slot met een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tevens kunnen zij verschillende technieken toepassen die inbraken kunnen voorkomen.

Beveilig uw ramen

De beveiliging van de ramen van een woning wordt vaak vergeten. Daarom vormen de ramen vaak een zwakke plek in uw beveiliging. Om indringers effectief buiten te houden, kunt u verschillende inbraakpreventiemiddelen laten installeren. Denk aan barrierestangen, raamboompjes, dievenklauwen en bijzetsloten. Vraag aan uw slotenmaker welk type beveiliging bij uw woning past.

Laat een inbraakalarm installeren

Een andere manier om uw woning inbraakproof te maken en de veiligheid te bewaren, is door een inbraakalarm te installeren. Een inbraakalarmsysteem is een elektronisch veiligheidssysteem dat de aanwezigheid van een indringer kan waarnemen en vervolgens direct een signaal afgeeft. Dit alarm kan op locatie zijn of het kan gaan om een stil alarm waarbij een toezichtcentrale of de politie wordt gewaarschuwd. Inbrekers zullen bij zo’n veiligheidssysteem wel twee keer nadenken voordat zij proberen in te breken.

Neem contact op met een slotenmaker in de buurt

Anti-inbraakmaatregelen als deze kunnen sterk bijdragen aan uw gevoel van veiligheid. De kans op indringers worden met de hulp van een slotenmaker tot een minimum beperkt. Als u toch onverhoopt te maken krijgt met inbrekers, zullen zij direct gemeld wordt bij een toezichtcentrale of de politie. Op deze manier kan een slotenmaker u helpen met het beveiligen van uw woning. Wilt u ook uw gevoel van veiligheid bewaren en uw woning beschermen tegen indringers? Neem dan contact op met een slotenmaker bij u in de buurt. Hij komt graag bij u langs voor het toepassen van verschillende inbraakpreventiemiddelen voor een optimale veiligheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *