Shea Moisture producten gebruiken

shea moisture

Het kan best lastig zijn om je krullen goed te verzorgen omdat er hier veel meer bij komt kijken dan bijvoorbeeld steil haar. Zo droogt dit haar bijvoorbeeld sneller uit en is het lastiger om dit ook gezond te houden met mooie krullen. Daarom is het belangrijk dat je voor het verzorgen van je krullen goede producten gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld producten van Shea Moisture gebruiken om je krullen gezond te houden. De producten van dit merk zijn namelijk speciaal ontworpen om krullen goed te verzorgen. Daarnaast worden deze producten geproduceerd met de beste ingrediënten voor jou en voor de natuur. Zo weet je zeker dat je een goede shampoo of ander product gebruikt voor jou haar en dat dit jouw haar goed zal verzorgen. Deze producten zullen jouw haar goed verzorgen. Zo hydrateert het het haar en geeft het ook de juiste voeding om je haar goed te kunnen verzorgen. Dat is natuurlijk belangrijk omdat je wel wilt dat je haar in een gezonde stand is. 

Final wash gebruiken

Voordat je begint met het toepassen van je nieuwe producten voor je krullen, is het slim om je haar nog een keer grondig te wassen. Dit wordt ook wel de final wash genoemd en hiervoor kun je de final wash shampoo gebruiken. Dit is een shampoo die wast met een agressieve reiniger zodat je haren helemaal schoon worden. Daarna kun je je haren goed verzorgen met je nieuwe producten zodat je haren hierdoor optimaal gevoed en gehydrateerd worden. De reden waarom dit handig is, is omdat je met de final wash je haren goed kunt bereiken. Zo kan het zijn dat er een soort laagje over de haren komt en dit wordt er door de shampoo af gehaald. Daardoor kunnen andere shampoo’s je haar weer goed bereiken en verzorgen.

Online meubels bestellen

online meubels bestellen

Een goed idee?

Ben je op zoek naar nieuwe meubels, maar heb je geen zin om de hele meubelboulevard af te lopen? Dan kun je ook online je nieuwe meubels bestellen. Fijn dat dat kan, maar is het ook een goed idee? Aan online meubels bestellen kleven zowel voordelen als nadelen. Wij bespreken ze met je, zodat je zelf kunt kiezen wat bij jou past.

Voordelen online meubels bestellen

Er zitten veel voordelen aan online meubels bestellen. Zo is het makkelijk. Je kunt 24/7 in alle rust winkelen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak is er online nog meer te vinden dan in de winkel. Alle producten, kleuren en modellen zijn te zien. Bovendien kun je online eenvoudig prijzen vergelijken en acties sneller vinden. Sowieso is het online zoeken vele malen sneller dan wanneer je fysiek naar de stad en vervolgens langs alle meubelzaken moet gaan. En tenslotte is er online ook goede service. De webwinkels willen je immers niet kwijtraken doordat het zoeken te ingewikkeld is. Bovendien willen ze geen slechte beoordelingen en recensies krijgen. Dat kost klanten. Ze zorgen er dus graag voor dat je tevreden blijft.

Nadelen online meubels bestellen

Het nadeel van online meubels bestellen is dat je het meubel van jouw keuze niet kunt uitproberen. Op een bank of stoel wil je namelijk even kunnen zitten. Soms kun je ook niet goed zien of een meubel in je interieur past. En bij sommige webwinkels is het retourproces lastiger. Gelukkig komt dit steeds minder vaak voor.

Alle soorten meubels ook in steigerhout

Je kunt kunt allerlei soorten meubels van diverse materialen online bestellen. Wij vragen graag nog even je aandacht voor steigerhout. Steigerhout is al jaren een trend in de meubelbranche. Vaak denken mensen dat dit hout alleen voor buiten geschikt is, maar ook binnen kan het prima gebruikt worden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • Tafels
 • Zitmeubels
 • Kasten
 • Bedden
 • Kisten of bakken
 • Kindermeubels
 • Bedrijfsinrichting

Je hebt vast een idee gekregen of online meubels bestellen iets voor jou is. Heb jij ook gekozen voor meubels van steigerhout? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Second opinion bij darmklachten

Second opinion darmklachten

Een second opinion aanvragen

Darmklachten zijn een erg vervelend maar veel voorkomend probleem. De oorzaak van de klachten is niet altijd duidelijk. Soms kan het komen door te veel of te vet eten. Maar ook een parasiet of een bacterie kan darmklachten veroorzaken. Of misschien heeft u wel last van het prikkelbare darm syndroom. Kortom: er zijn veel mogelijke oorzaken. Er is dus ook veel onderzoek mogelijk om de oorzaak van de darmproblemen te achterhalen. Wil uw huisarts geen verdere onderzoeken doen? Voelt u zich niet serieus genomen? Of krijgt u het advies om gewoon wat minder vet te eten? Laat het daar dan niet zomaar bij zitten. Er zijn mogelijkheden genoeg. Daarom kunt u overwegen om een second opinion aan te vragen wanneer u niet serieus genomen wordt.

Second opinion bij een andere arts

U kunt vragen om een second opinion bij een andere arts. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om een afspraak te maken bij een andere dokter binnen dezelfde praktijk. Het risico hierbij is dat de tweede arts beïnvloed wordt door de eerste collega. Dan heeft u dus geen objectieve second opinion. Daarom is het misschien verstandiger om te kijken of u bij een andere praktijk terecht kunt voor een second opinion.

Darmklachten laten testen

U kunt voor een second opinion ook volledig buiten de huisartsen omgaan. Er zijn namelijk ook onafhankelijke instituten voor darmonderzoek. Hierbij stuurt u een monster van uw ontlasting naar een laboratorium. Daar zal een objectieve onderzoeker kijken of er een afwijking te vinden is in uw darmflora. Dit is een goede optie wanneer u een second opinion voor darmklachten wilt.

Heeft u nog een goede website met een betrouwbaar adres voor een second opinion? Dan delen we die graag! Stuur de site dan gerust door via ons contactformulier.

Waar is ISO 20000 goed voor?

Alles over de ISO 20000 certificering

Met een ISO 20000 kunt u de kwaliteit van de it-dienstverlening binnen een organisatie meten en ontwikkelen. Wij vertellen u in dit blog meer over dit certificaat. Ook leest u wie ISO 20000 kunnen gebruiken en waarvoor.

Wat is een ISO 20000 certificaat?

ISO 20000 is een instrument om de kwaliteit van de it-dienstverlening van een organisatie in kaart te brengen. Het systeem van ISO 20000 is gericht op continue verbetering. Het is dus een goede maatstaf om de ontwikkeling van de dienstverlening in kaart te brengen. Bovendien kunt u met een ISO 20000 certificering aantonen dat u voldoet aan de wet- en regelgeving op dit gebied. Bovendien maakt het uw bedrijf aantrekkelijker voor potentiële klanten, wanneer u kunt aantonen dat u in-control bent.

Waar kunt u ISO 20000 voor gebruiken?

 • Het certificaat is een objectieve maatstaf voor de kwaliteit van de it-dienstverlening.
 • Het is een instrument om ketenmanagement over verschillende organisaties heen te waarborgen.
 • Het helpt bij het opstellen van een visie voor de ontwikkeling van de it-dienstverlening.
 • Een ISO certificaat is een pré bij bijvoorbeeld aanbestedingen.
 • Op basis van ISO 20000 kan een organisatie zichzelf objectief vergelijken met andere organisatie.
 • Een ISO 20000 certificering is een onderdeel van it-governance.
 • Gebruik ISO 20000 in het kader van de SOx-compliance, om aan te tonen dat de it-dienstverlening in control is.

Voor wie is ISO 2000?

 • Organisaties die een benchmark willen toepassen op de it-dienstverlening
 • Voor iedereen die de kwaliteit van de it-dienstverlening wil verbeteren
 • Ondernemingen die een consequente benadering eisen van alle dienstverleners in de supply chain
 • Instanties die de it-dienstverlening moeten beoordelen
 • Organisaties die moeten aantonen dat hun geleverde diensten voldoen aan alle eisen

Wilt u ook een ISO 20000 certificaat behalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

maatwerk kasten kleine ruimte

3 tips voor het inrichten van een kleine ruimte

Kleine ruimte inrichten

Een kleine ruimte inrichten is niet altijd makkelijk. U wilt het maximale uit uw interieur halen, ook wanneer het gaat om een kleine kamer. Wanneer u weinig ruimte heeft, is het de kunst om creatief na te denken en de kamer optimaal te benutten. In dit blog geven wij 3 handige tips voor het inrichten van een kleine ruimte.

1. Maak gebruik van de hoogte

Wanneer u een kleine ruimte in moet richten, heeft u op de vloer meestal te weinig ruimte. De kamer staat dan al snel vol met meubels. Werk daarom de hoogte in. Dat doet u door bijvoorbeeld met mooie wandplanken of een handig wandrek. Zo houdt u een stuk meer ruimte over in de kamer. De planken hebben bovendien een decoratief effect.

2. Laat kasten op maat maken

In een kleine kamer is opbergruimte ontzettend belangrijk. Wanneer er slechts een paar dingen rondslingeren, lijkt de kamer namelijk al ontzettend rommelig. Kies voor kasten met deuren. Wanneer u die dicht doet zijn de spullen uit het zicht, wat netjes opgeruimd oogt. Wij adviseren bovendien om kasten op maat te laten maken voor uw kleine ruimte. Zo weet u zeker dat elke centimeter optimaal benut kan worden, ook wanneer het bijvoorbeeld gaat om een schuin dak op zolder, of een kamer met aparte hoeken.

3. Gebruik lichte kleuren

Onze laatste tip voor het inrichten van een kleine ruimte is om gebruik te maken van licht kleuren. Door bijvoorbeeld een lichte kleur op de muur oogt de ruimte optisch groter. Een goed voorbeeld van een interieurstijl waar mooi gebruik gemaakt wordt van lichte kleuren is het Scandinavisch interieur. Daar staan zachtgrijs en een subtiele taupe kleur centraal. Het geeft de kamer sfeer, maar het voorkomt ook dat de ruimte klein oogt.

Heeft u nog tips voor het inrichten van een kleine ruimte? Deel ze via ons contactformulier.

Een nieuwe vloer voor uw woning? Zo kiest u de juiste!

Tips bij de keuze voor uw nieuwe vloer

Gaat u een koopwoning betrekken en heeft u nog geen idee welke vloeren u wenst? Een vloer kiezen is niet eenvoudig. Gelukkig voorzien wij u in dit blog van diverse tips, zodat u straks precies weet waar u op moet letten bij het kiezen van uw nieuwe vloer. Bestaat uw huis uit meerdere woonlagen, dan kunt u voor iedere verdieping een andere vloer kiezen. Of u kiest er juist voor iedere ruimte van een andere vloer te voorzien. Liever een geheel? Ook dat kan. Wat zijn nu de precieze punten waar u op dient te letten bij de aanschaf van een nieuwe vloer? Wij vertellen u graag meer!

De ruimte van de vloer

Wilt u dezelfde vloer in uw gehele woning laten plaatsen of voorziet u iedere ruimte liever van een ander soort vloer? Iedere ruimte heeft weer andere eisen. Een vloer voor uw badkamer of toilet dient uiteraard vochtbestendig te zijn, anders loopt deze schade op.
Voor slaapkamers wordt vaak voor tapijt gekozen. Dit vanwege de zachtheid en warmte van deze vloerbedekking. Tapijt is in de woonkamer vaak minder praktisch, omdat hier sneller vlekken op de vloer zullen komen. Rekening houden met de eisen van de ruimtes is dan ook een must bij de aanschaf van een nieuwe vloer.

De juiste kleur en vorm

Zowel de kleur als het motief van de vloer zijn bepalend voor de uitstraling van uw interieur.
Is uw ruimte niet groot? Dan is een druk motief uit den boze, omdat uw ruimte zo kleiner oogt. Een lichte vloer is de beste optie, omdat deze het licht van buiten weerkaatst. Zo lijkt uw ruimte veel groter. Heeft u een grote woonkamer? Een donkere vloer haalt uw ruimte dan mooi omhoog. Zo geeft een warme houten vloer veel sfeer en warmte aan uw woonkamer. Belangrijk is dan wel om uw muren in een lichtere kleur te verven, omdat het anders een donker geheel wordt.

Materiaalkeuze van de vloer

Bij het kiezen van een vloer is het ook belangrijk om rekening te houden met de materiaalkeuze. Wenst u een duurzame materiaalsoort? Of gaat u voor materiaal dat snel schoon te maken is en onderhoudsvriendelijk is? Heeft u kinderen of huisdieren, dan is vloerbedekking zoals tapijt af te raden. Neem tevens het type verwarming dat u heeft mee in uw vloerkeuze. Bij het bezit van vloerverwarming behoeft u een andere vloersoort dan wanneer u een open haard in huis heeft. Ook uw vloerisolatie en het type ondervloer dat u heeft, zijn belangrijke zaken om mee te nemen bij de keuze voor uw vloer. Zo raden wij een geluiddempende vloer zeker aan wanneer u woonachtig bent in een appartement.

Schakel een specialist in bij uw vloerkeuze

Bent u na aanleiding van dit blog benieuwd welke vloer het meest geschikt is voor uw woning of ruimte? Schakel dan een specialist in uw omgeving in. Zo weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Wij wensen u veel succes bij de keuze voor uw nieuwe vloer(en)!

Uw veiligheid bewaren? Schakel een slotenmaker in!

Hoe kunt u uw gevoel veiligheid bewaren?

Veiligheid is heel belangrijk voor ons. Als u zich veilig voelt, durft u zich in vrijheid te bewegen en samen te werken. Veiligheid is een basale menselijke behoefte en daarom doen wij alles om onze veiligheid te bewaren. Criminaliteit in onze gemeente brengt ons gevoel van veiligheid in gevaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat de criminaliteit in onze omgeving wordt teruggedrongen. Niet alleen de politie, maar ook uzelf kan daar wat aan doen. U kunt zelf namelijk maatregelen nemen om uw woning inbraakproof te maken. Een slotenmaker kan hierbij helpen. Maar hoe werkt een slotenmaker precies? Hoe zorgt hij ervoor dat u inbraken kunt voorkomen? En op welke manier draagt dit bij aan het bewaren van uw veiligheid? U leest het allemaal in dit blog!

Het toepassen van veiligheidsmaatregelen door de slotenmaker

Een slotenmaker helpt u met het vervangen van sloten na een inbraak of wanneer u zichzelf heeft buitengesloten. Daarnaast is de slotenmaker vaak gespecialiseerd in het toepassen van veiligheidsmaatregelen in en om uw woning. Zij controleren bijvoorbeeld uw oude hang- en sluitwerk en voorzien u van een slot met een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tevens kunnen zij verschillende technieken toepassen die inbraken kunnen voorkomen.

Beveilig uw ramen

De beveiliging van de ramen van een woning wordt vaak vergeten. Daarom vormen de ramen vaak een zwakke plek in uw beveiliging. Om indringers effectief buiten te houden, kunt u verschillende inbraakpreventiemiddelen laten installeren. Denk aan barrierestangen, raamboompjes, dievenklauwen en bijzetsloten. Vraag aan uw slotenmaker welk type beveiliging bij uw woning past.

Laat een inbraakalarm installeren

Een andere manier om uw woning inbraakproof te maken en de veiligheid te bewaren, is door een inbraakalarm te installeren. Een inbraakalarmsysteem is een elektronisch veiligheidssysteem dat de aanwezigheid van een indringer kan waarnemen en vervolgens direct een signaal afgeeft. Dit alarm kan op locatie zijn of het kan gaan om een stil alarm waarbij een toezichtcentrale of de politie wordt gewaarschuwd. Inbrekers zullen bij zo’n veiligheidssysteem wel twee keer nadenken voordat zij proberen in te breken.

Neem contact op met een slotenmaker in de buurt

Anti-inbraakmaatregelen als deze kunnen sterk bijdragen aan uw gevoel van veiligheid. De kans op indringers worden met de hulp van een slotenmaker tot een minimum beperkt. Als u toch onverhoopt te maken krijgt met inbrekers, zullen zij direct gemeld wordt bij een toezichtcentrale of de politie. Op deze manier kan een slotenmaker u helpen met het beveiligen van uw woning. Wilt u ook uw gevoel van veiligheid bewaren en uw woning beschermen tegen indringers? Neem dan contact op met een slotenmaker bij u in de buurt. Hij komt graag bij u langs voor het toepassen van verschillende inbraakpreventiemiddelen voor een optimale veiligheid.

Verhuizen? Wat moet ik dan verzekeren? Lees hier het antwoord!

Verhuizen en verzekeren

Wanneer je gaat verhuizen, komen er veel zaken tegelijk op je af. Of je nu besluit een huis te huren of je je eerste huis koopt, feit is dat er een hoop geregeld moet worden. Denk aan het inpakken van je spullen, het klussen in de nieuwe woning en de uiteindelijke verhuizing. En laat je je door vrienden verhuizen of kies je toch voor een ontruimings- of verhuisservice?
Verzekeringen afsluiten moet je uiteraard ook niet vergeten. Maar welke verzekeringen zijn handig om af te sluiten? Je leest het in dit blog.

Inboedelverzekering

Of je nu een huis gaat kopen of huren, een inboedelverzekering heb je altijd nodig. Door deze verzekering af te sluiten, bescherm je alle voorwerpen in je woning tegen brand en diefstal. Denk aan je laptop, bank, tv, enzovoort. Zorg dat je verzekeraar tijdig op de hoogte is van je nieuwe adres.

Verzekering voor je koophuis

Heb je onlangs een huis gekocht? Dan heb je naast een inboedelverzekering ook een woonhuisverzekering nodig. Deze woonhuisverzekering noemen wij ook wel ‘opstalverzekering’. Deze verzekering zorgt ervoor dat je woning verzekerd is tegen brandschade en diefstal. Je ramen, muren, dak, keuken, badkamer en deuren zijn geheel verzekerd, evenals de vloer.

Overlijdensrisicoverzekering

Heb je al een hypotheek afgesloten? Dan is wellicht ook de overlijdensrisicoverzekering (ORV) ter sprake komen. Wellicht heb je deze dan al geregeld, maar misschien nog niet.
Wanneer je deze verzekering afsluit, biedt je zowel jezelf als je partner financiële bescherming wanneer een van beiden komt te overlijden. De vaste lasten lopen namelijk door. Wanneer je de ORV hebt afgesloten en jij of je partner overlijdt, keert de ORV een bedrag uit. Dit zorgt ervoor dat jij of je partner in het huis kan blijven wonen.

Verzekering klusspullen

Heb je klusspullen gehuurd om in je nieuwe woning te klussen? Soms kan het zijn dat deze kapot gaan gedurende een klus. Daarom is het verstandig een verzekering af te sluiten bij de verhuurder van het gereedschap. Echter wordt ook deze schade vaak gedekt door je inboedelverzekering.

Conclusie

Staat er een verhuizing op de planning? Vergeet dan niet bovengenoemde verzekeringen af te sluiten! Door goed verzekerd te zijn, voorkom je eventuele problemen. Wel zo prettig, gezien een verhuizing op zich al vaak als stressvol wordt ervaren. Wij wensen je veel succes bij het afsluiten van je verzekeringen en je aanstaande verhuizing!

Adverteren op Facebook: Waarom? En wat zijn de valkuilen?

Waarom zou ik adverteren op Facebook?

Een hele goede vraag, want wat is het nut van adverteren op Facebook? Allereerst is Facebook een platform met een enorme omzet. Rond 2016 lag de omzet van Facebook rond de $27,3 miljard en is het bedrijf uitgegroeid tot een krachtig marketinginstrument. Er zijn al meer dan 5 miljoen bedrijven die via Facebook adverteren. Voor zowel kleine als grote bedrijven is er plaats en beiden kunnen voldoende rendement halen uit hun advertenties. Om die reden is adverteren op Facebook zeker iets om over na te denken.

Adverteren op Facebook brengt ook valkuilen met zich mee

U wilt uiteraard op een goede manier adverteren op Facebook. Vele mensen lopen hierbij tegen een aantal valkuilen aan. Het komt geregeld voor dat er wordt gezien dat de updates wel bekeken worden, maar er geen extra omzet mee behaald wordt. Soms weten mensen na verloop van tijd niet meer wat ze moeten posten. Het kan ook zijn dat uw pagina veel likes heeft gekregen, maar uw bereik steeds minder wordt. Of misschien heeft u wel veel vrienden en kennissen op uw pagina en krijgt u alleen respons van hen. Wat wij ook vaak horen, is dat het posten van updates veel tijd kost of dat een Facebook campagne opzetten te lastig blijkt. Zoals u kunt lezen is adverteren op Facebook een hele uitdaging. Wilt u dit toch zelf doen of besteedt u dit liever uit aan een gespecialiseerd bedrijf? Wij vertellen u graag wat meer over het laten uitbesteden van Facebook advertenties.

Uw hulp bij het adverteren op Facebook

Indien u ervoor kiest het adverteren op Facebook te laten uitbesteden, zijn er gigantisch veel bedrijven waar u uit kunt kiezen. Een goede keuze maken kan dan een lastige opgave zijn. Wij hebben het een en ander uitgezocht en willen u graag wat meer vertellen over Saleswizard. Saleswizard is een grote speler op het gebied van Facebook. Ruim 650 zakelijke Facebookpagina’s staan onder hun toezicht. Bij hen kunt u terecht wanneer u wilt weten hoe u het meest effectief gebruik kunt maken van Facebook. Wilt u graag goede en zinvolle advertenties op Facebook? Wilt u de juiste aanbieding voor uw doelgroep in laten stellen? En wilt u graag meer inzicht in de resultaten van uw advertenties? Maak uw keuze voor gericht adverteren op Facebook en ontdek het verschil!

On-page SEO voor een boost van je webpagina

Wanneer je met je website of blog gevonden wilt worden, moet je bovenaan in Google staan. Hiervoor kun je allerlei technieken toepassen. Een daarvan is zoek zoekwoorden optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization). Hoe informatiever de tekst is die je hebt geschreven, hoe beter Google deze zal beoordelen. Dit heeft vooral te maken met de on-page SEO. Simpel gezegd is dit het op de juiste plaats neerzetten van je zoekwoorden. De zoekwoorden moeten in ieder geval voorkomen in de titel, één tussenkop en in de meta-beschrijving. Wanneer je de zoekwoorden op de juiste plek zet, zal de bezoeker van de pagina en Google weten waar de blog of tekst over gaat. Wanneer je dit goed doet, zal je Google helpen om je URL op de eerste pagina te krijgen.

Schrijf voor de bezoeker

Maar hoe doe je dit op een goede manier? Zorg er ten eerste voor dat de content die je maakt interessant is voor de bezoeker van je website. Zoekmachines hebben namelijk door wanneer je schrijft voor gebruikers of dat je aan het spammen bent. Wanneer je goed scoort in Google, maar de gebruikers van je website vinden de website bagger, dan heb je er alsnog niks aan. Voeg ook ondersteunende plaatjes, video’s of grafieken toe. Dit maakt het lezen van de tekst aangenamer.

Titel

De titel van een pagina is een belangrijke factor voor Google. Deze titels moeten voor iedere pagina uniek zijn. Een aantal tips voor de titel zijn:

 • Gebruik maximaal 66 karakters, alles daarbuiten heeft geen invloed.
 • Plaats de belangrijkste woorden aan het begin van de titel.
 • Schrijf de titel ook voor gebruikers, dit maak het aantrekkelijker om op te klikken.

Het aantal zoekwoorden op de pagina

Over hoe vaak de zoekwoorden op een pagina herhaalt mogen worden, is nog altijd geen eenduidig antwoord. Maar dat de belangrijkste zoekwoorden herhaald moeten worden, dat is zeker. En hoe langer de tekst is, hoe vaker de zoekwoorden herhaald kunnen worden. Verder is belangrijk:

 • Laat de belangrijkste zoekwoorden in de eerste 100 worden van je pagina voorkomen.
 • Gebruik ook synoniemen van je belangrijkste zoekwoorden.

Algemene tips voor content

Buiten alle tekstuele zaken, zijn er nog wat algemene tips die je kunt toepassen om Google je webpagina beter te laten beoordelen.

 • Zorg dat de teksten minimaal 400 worden bevatten.
 • Ga dubbele content uit de weg, iedere webpagina moet uniek content bevatten.
 • Zorg dat je teksten geen spellingsfouten bevatten.
 • Zet je belangrijkste zoekwoorden ook in H1, H2, H3 etc. tags.

Conclusie

Een goed geoptimaliseerde bevat niet alleen on-page SEO zaken, maar is ook bruikbaar voor de bezoekers van de website. Maar vergeet niet dat scoren in Google niet alleen afhangt van het optimaliseren van je pagina.